Gezond & Wel Reis 2022 naar Madrid
 

Lieve allemaal,

Wat gaat een jaar toch elke keer weer snel voorbij. Jullie bevinden je op de aanmeldwebsite voor onze jaarlijkse G&W reis. En dit jaar gaan we naar de prachtige stad Madrid, hoe fantastisch is dat….

We zien elkaar op 24 september op Schiphol om van daaruit naar deze heerlijke Spaanse stad te  vliegen. We komen aan in het begin van de middag en gaan meteen de stad verkennen. Daarna is er tijd om ons op te frissen in het prachtige 4-sterren hotel Emperador. Onze eerste avond dineren we in een lokaal restaurant op een hele mooie plek in de stad, daarna kunnen we op eigen gelegenheid de stad in of nog een klein drankje doen in ons hotel. Natuurlijk is er ook voldoende tijd om lekker bij te kletsen met elkaar.

De volgende ochtend is onze jaarlijkse vergadering en voor de partners is er vrije tijd om lekker de stad in te gaan of te relaxen in het hotel. Na een heerlijke lunch in een trendy restaurant is het tijd voor ons middag programma. Deze middag zal onze sponsor Phergal, de producent van Naturtint, verzorgen, begeleid door medewerkers van Power Health Nederland, en ook dat belooft heel leuk te worden.

En dan is het natuurlijk weer tijd voor onze jaarlijkse feestavond, en hopelijk dit jaar zonder allerlei Corona maatregelen. Onze huisband is natuurlijk ook weer aanwezig voor de muzikale omlijsting dus doe iets feestelijks aan en dansen maar, heerlijk. Het restaurant serveert voor ons een exclusief diner en ligt op een gezellige en traditionele locatie en is tevens een oase van rust in Madrid.

De volgende ochtend vertrekken we, na een heerlijk Spaans ontbijt, uit het hotel, het ochtend programma zal onze sponsor Phergal (de producent van Naturtint), ook weer verzorgen. 

Het belooft weer een fantastische reis te worden.

Natuurlijk wil ik even van de gelegenheid gebruik maken om onze sponsors van dit jaar heel hartelijk te bedanken voor hun bijdrage en zo onze G&W reis mede mogelijk te maken. Onze sponsors van dit jaar zijn: Phergal, Power Health, UniPharma en Naproz. Ook JanPiet bedankt voor het mede organiseren van deze reis.

Graag wens ik iedereen heel erg veel plezier in deze geweldige stad. Ik kijk er heel erg naar uit om jullie allemaal weer te zien en te spreken.

Jullie voorzitter
Rikki Roestenburg
 

 

 

Deze reis wordt mede mogelijk gemaakt door: